Pozovite ostale da se učitaju u vaš Dropbox ili Google Drive Storage pomoću EntourageBoxa

Kada odlučite premjestiti svoje datoteke u oblak ili zadržati važne one sinkronizirane s njim, vjerovatno je da ćete naći jednu dobru uslugu koja to radi i da se pridržavate. Možete koristiti i više usluga ovisno o značajkama; na primjer, koristim Google vožnja, Dropbox i Jumpshare. Jedna od mojih ključnih briga oko korištenja usluge u oblaku je ta što mogu jednostavno dijeliti datoteke (i privatno) Ne mogu ih primati od prijatelja putem usluge bez prisiljavanja da se prijavljuju za to dobro. U tim okolnostima obraćam se Google disku jer većina njih - ako ne i svi - ima Google račun. EntourageBox je web-aplikacija koja rješava ovaj problem; djeluje kao most između vaših prijatelja i vašeg oblačnog diska i omogućuje im da prenose datoteke u mapu po vašem izboru. Trenutno radi s Google pohranom, Dropboxom i Amazonovom pohranom u oblaku.

EntourageBox povezuje se s vašim računom na Amazonu, Google disku ili Dropboxu. Zatim od vas traži da stvorite mapu u koju želite omogućiti svojim prijateljima da učitavaju datoteke i daje vam vezu za dijeljenje s njima. Kad vaši prijatelji dobiju vezu, sve što trebaju učiniti jest dogovoriti se s uvjetima pružanja usluge EntourageBox i tada mogu započeti s prijenosom datoteka u mapu koju ste odabrali. Vaš prostor za pohranu koristi se u svrhu, ali vaši prijatelji nemaju besplatan pristup svim datotekama u toj određenoj mapi. Oni će moći pregledati datoteke koje su upravo prenijeli, ali ako se odvoje od veze koju ste im poslali ili je čak osvježe, više neće moći vidjeti te datoteke niti ih izbrisati.

Da biste započeli koristiti uslugu, započnite s povezivanjem jednog od računa za pohranu u oblaku.

EntourageBox_

Zatim stvorite mapu u koju će vaši prijatelji prenositi datoteke, prihvatite uvjete pružanja usluge i dobro ste krenuli. EntourageBox prikazat će vam skočni prozor s vezom koju možete podijeliti sa svojim prijateljima. Veza će vam biti poslana i e-poštom, tako da ne brinite o gubitku. U e-pošti od EntourageBoxa nalazi se veza za deaktivaciju kojom možete spriječiti svoje prijatelje da prenose više datoteka putem veze koju ste podijelili.

EntourageBox-odabrati-mapa-Google Drive

Na strani primatelja moraju se prihvatiti uvjeti usluge EntourageBox-a. Tada mogu nastaviti s prijenosom datoteka povlačenjem ili ispuštanjem ili odabirom gumba „Dodaj datoteke“. Datoteke su navedene samo na početku, tako da mogu pregledati koje su dodane i ukloniti sve koje možda ne žele prenijeti. Datoteke se mogu pojedinačno prenijeti od onih koje su dodale klikom na gumb "Pokreni prijenos" u ispred svake datoteke ili jednostavno mogu kliknuti gumb "Start Upload" na vrhu da biste započeli s prijenosom svih datoteka. Postupak prijenosa također se može otkazati u bilo kojem trenutku.

EntourageBox-select-files_

Nakon pokretanja postupka prijenosa korisnici će moći vidjeti napredak prijenosa za svaku datoteku kao i zajednički napredak prijenosa za sve datoteke na istoj stranici. Bit će generirana veza za svaku datoteku, a klikom na nju otvorit će se ta datoteka u pregledniku.

entouragebox viewer

Ako primatelj osvježi stranicu, njihov će se popis prijenosa izgubiti. Sve dok je veza aktivna, vaši će je prijatelji i dalje moći koristiti za prijenos više datoteka. Iako budite oprezni s dijeljenjem veze, jer će sve datoteke koje prenese netko tko je koristio tu vezu potrošiti vaš prostor za pohranu na usluzi koja može.

Posjetite EntourageBox

watch instagram story