Kako u dokumentima onemogućiti značku suradnje na Dropboxu

Dropbox je postao popularan kao usluga koja može jamčiti da će vaše datoteke uvijek biti s vama. Negirala je potrebu za prijenosom datoteka pomoću pogona palca ili pribjegavanjem e-pošti samo kako bi ih prebacili iz jednog sustava u drugi. Kako se usluga razvijala, postala je više od samo rješenja za sinkronizaciju datoteka i pretvorila se u vrlo učinkovito alat za suradnju koji vam omogućuje dijeljenje datoteka, pozivanje korisnika na suradnju na datotekama u zajedničkoj mapi, pa čak i napuštanje komentari na njih. Nedavno ažuriranje aplikacije Dropbox za radne površine učinilo je da značajka njegove suradnje bude još lakša. Značajka se naziva Dropbox značka i kada otvorite dokument koji je sinkroniziran s vašim Dropbox računom, značka se pojavljuje s mogućnostima da ostavite komentar, podijelite dokument ili pogledate povijest datoteka. Pojavljuje se neselektivno, ali ako ga želite onemogućiti ili kontrolirati kad se pojavi, evo kako.

Ovako izgleda značka. Kada ga kliknete, pojavit će se izbornik s opcijama za suradnju.

Dropbox-značka

Ako ga želite onemogućiti, idite na postavke Dropboxa. Desnom tipkom miša kliknite ikonu Dropbox na sistemskoj traci, a u skočnom prozoru kliknite gumb kotača zupčanika i na padajućem izborniku odaberite Postavke. Na kartici Općenito u prozoru Postavke vidjet ćete padajući izbornik Dropbox značka. Možete ga postaviti na "Uvijek prikaži", "Ako su prisutni i drugi", "Nikad se ne prikaži". Postavite je na "Never Show" i više se neće pojavljivati ​​kada otvorite datoteku. Promjena stupa na snagu odmah, a značka će nestati.

Dropbox-sakrij-značka
watch instagram story