DestroyFlickr: Potpuni upravitelj radne površine za vaš Flickr račun

Flickr je usluga hostinga koja omogućuje korisnicima da učitaju svoje fotografije, dijele ih s drugima i prate strujanje fotografija koje postavljaju drugi ljudi. Osim toga, usluga je također vrlo popularna među ljudima kojima je potrebna treća platforma za učitavanje slika kako bi ih mogli koristiti na vlastitim web stranicama. Najbolje od Flickr-a je da da biste pregledali slike koje su mu drugi ljudi prenijeli, ne morate se registrirati na uslugu. Možete pogledati bilo koju sliku koju je stavio bilo koji korisnik sve dok je odlučio javno podijeliti. Međutim, nakon što se registrirate, imate privilegiju učitavanja slika na svoj račun. Ostali vas mogu pratiti, provjeriti što prenosite i komentirati fotografije. Prije toga pokrili smo nekoliko vrlo korisnih alata za radne površine za upravljanje mrežnim uslugama, bez pristupa njima iz vašeg preglednika. DestroyFlickr je uslužni program za radni stol temeljen na Adobe AIR-u koji vam omogućuje kontrolu svih aspekata vašeg Flickr računa. Aplikacija vam omogućuje upravljanje profilom, praćenje aktivnosti kontakata, preuzimanje slika na računalo, prikaz, izbrišite i uredite (promijenite ime, dodajte opis) vlastitih slika i imate ukupan prikaz svih strujanja dodanih u vaše slike račun.

Prije nego što počnete koristiti aplikaciju, morate se prijaviti s Flickr vjerodajnicama i ovlastiti aplikaciju za pristup vašem računu.

Flickr Autize DestroyFlickr

Aplikacija ima vrlo uredno sučelje. Kartica Profil odabrana je prema zadanim postavkama kada se prijavite na svoj račun. Prikazuje informacije poput ukupnog broja fotografija u vašem profilu, datuma stvaranja računa, vaše nedavno prenesene fotografije i fotografije koje su u vaše kontakte nedavno prenijeli. U donjem dijelu glavnog sučelja nalaze se svi gumbi korišteni za pristup različitim značajkama koje nudi aplikacija.

DestroyFlickr profil

Kliknite Fotografije na dnu da biste vidjeli sve slike koje ste prenijeli na svoj račun. Kliknite bilo koju sliku kako biste je maksimalno povećali ili je povucite i spustite u odjeljak Preuzimanja u donjem desnom kutu da biste je preuzeli na svoje računalo.

DestroyFlickr Photos

Kad maksimizirate sliku, dozvoljava vam se da prijeđete na njenu stranicu, kopirate vezu, preuzmete je na računalo, uredite (dodajte opis i promijenite ime), izbrišite fotografiju iz struje, dodajte je favoritima i pošaljite komentar o slika. Sučelje se također može prebaciti na cijeli zaslon pomoću gumba availbe u donjem desnom kutu.

Uništi puni zaslon

U odjeljku Postavke možete odabrati želite li ispraviti sličice, Učitati fotografije u punoj veličini zadano, Onemogući prijelaze, Pokrenite program na cijelom zaslonu i odaberite zadani direktorij preuzimanja.

Uništite postavke

DestroyFlickr savršeno funkcionira i na 32-bitnoj i na 64-bitnoj verziji sustava Windows XP, Window Vista, Windows 7 i Windows 8 pod uvjetom da je Adobe AIR instaliran na vaš sustav.

Preuzmite DestroyFlickr

watch instagram story