Sigurnosna kopija i vraćanje podataka s sinkronizacijom sigurnosne kopije mape

Sinkronizacija sigurnosnih kopija mapa je sigurnosna kopija i obnova aplikacija koja zrcali vaše odabrane mape. Sigurnosne kopije možete spremiti u lokalnu mapu, vanjski pogon, USB stick, mrežni udio ili preslikani pogon i vratiti ih u bilo koju mapu, uključujući izvornu. Aplikacija vam omogućuje da spremite sigurnosne kopije kao zadatke, tako da ne morate odabrati mape svaki put kada izrađujete sigurnosne kopije nekih određenih mapa. Detaljno izvješće s popisom svih datoteka i mapa na koje se utječe također se stvara tijekom sigurnosne kopije za vaš kasniji pregled.

Kad ponovno napravite sigurnosne kopije, kopiraju se samo one datoteke koje su dodane ili modificirane. Ako su u izvorniku izbrisane bilo koje mape, te će se stavke izbrisati i iz rezervne odredišne ​​mape, tako da nemate stare stavke prilikom vraćanja sigurnosne kopije.

Sinkronizacija sigurnosne kopije mape ima dva okna. Mape se pojavljuju u lijevom oknu, dok se u desnom oknu prikazuje postupak izrade sigurnosnih kopija i vraćanja. Na vrhu se nalaze gumbi za

Otvori posao, spremi posao, osvježi, očisti, odredište, sigurnosno kopiraj, obnovi itd.

Za početak pritisnite Odredište da biste odabrali lokalno ili udaljeno mjesto za spremanje sigurnosnih kopija. Odabir mapa samo je stvar desnog klika direktorija koje želite uključiti i Ctrl + desni klik isključiti.

Odredište sinkronizacije sigurnosne kopije mapa

Kad su vaši odabiri na mjestu, kliknite Sigurnosna kopija. Trebat ćete unijeti ime za rezervni posao. Kao što je prethodno rečeno, spremanje sigurnosnih kopija poslova je povoljno jer sljedeći put kada morate napraviti sigurnosnu kopiju istih mapa, možete jednostavno otvoriti posao i sve vaše mape bit će unaprijed odabrane. Sinkronizacija sigurnosnih kopija mapa prikazat će sve datoteke u desnom oknu.

Sinkronizacija sigurnosnih kopija mapa

Kada želite vratiti svoje podatke, jednostavno odaberite Odredište gdje ste spremili sigurnosne kopije, kliknite Vrati otvoreno i desnim klikom na njih odaberite mape koje želite vratiti. Kad su odabrane sve mape, kliknite Vratiti.

Vraćanje sigurnosne kopije mape mape

Ako izbrišete ili izmijenite datoteku ili mapu u izvoru, a zatim prepisujete sigurnosnu kopiju, bit će izbrisane i u setu sigurnosnih kopija kako biste izbjegli neželjene datoteke i mape. Ograničenje od Sinkronizacija sigurnosnih kopija mapa jest da ne možete zakazati automatsko kopiranje sigurnosnih kopija, ali nadamo se da će programer to uključiti u budućim izdanjima. Za ovu aplikaciju potreban je Microsoft .NET Framework 2.0 ili noviji i radi u svim verzijama sustava Windows.

Preuzmite sigurnosnu kopiju mape Sync

watch instagram story