Kako blokirati nekoga na Snapchatu

Značajka bloka neophodna je kada je riječ o bilo kojoj aplikaciji ili usluzi za društvene mreže. Korisnicima je potrebno da obuzdaju trolove i druge korisnike koji im jednostavno neće prestati slati poruke. Snapcchat se ne razlikuje i ima značajku bloka. Evo kako možete blokirati nekoga na Snapchatu.

Blokiraj na Snapchatu

Otvorite Snapchat i dodirnite ikonu chata u donjem lijevom kutu da biste otvorili popis tema. Ovdje će biti naveden bilo tko kojem ste ikada poslali poruku ili snap. Poruke ili snimci možda su nestali, međutim, nit za chat i dalje će biti tu. Dodirnite nit za osobu koju želite blokirati i dodirnite ikonu hamburgera u gornjem lijevom kutu.

Otvorit će se zaslon postavki za tog određenog korisnika. Na ovom zaslonu možete zatražiti lokaciju korisnika, dijeliti njegovu lokaciju, dijeliti korisnička imena, uređivati ​​ime, omogućiti Ne uznemiravati i, naravno, blokirati korisnika. Dodirnite opciju Blokiraj i potvrdite da ih želite blokirati. Nakon što je korisnik blokiran, Snapchat će vas pitati zašto ste ih htjeli blokirati. Koristi ove podatke za upravljanje korisnicima koji možda zloupotrebljavaju platformu.

Ako ste slučajno blokirali nekoga, možete ih jednako lako i deblokirati. Idite na glavni zaslon prikaza kamere na Snapchatu i dodirnite svoju bitmoji / ikonu profila u gornjem lijevom kutu. Na sljedećem zaslonu dodirnite gumb kotača zupčanika u gornjem desnom kutu da biste otvorili Snapchatove postavke.

Na zaslonu postavki pomaknite se prema dolje dok ne ugledate opciju Blokirano. Dotaknite ga i vidjet ćete popis svih koje ste blokirali na Snapchatu. Dodirnite mali križni gumb pored imena i taj će korisnik biti deblokiran.

Treba spomenuti da ako je jedini razlog zašto nekoga blokirate na Snapchatu je taj da mu oni prečesto poručuju i to vas ometa, možete omogućiti prethodno spomenuti način Ne uznemiravaj i isključite obavijesti iz ih. Ovo djeluje i s nitima grupnih poruka koji su gotovo uvijek aktivniji od pojedinačnih niti poruka.

Jednom kada blokirate korisnika, on vam više neće moći slati poruke, slati slike niti pregledavati vašu Snapchat priču. To će ih očito imati u vidu da su blokirani. Ako vam na Snapchatu stiže mnogo neželjenih poruka ili poruka od trolova, možda biste to željeli isključite Brzo dodavanje a ljudima malo teže da vas pronađu i dodaju na Snapchat.

watch instagram story