כיצד להשבית התראות 'השלם את ציר הזמן שלך' ממפות Google

click fraud protection

מפות Google ניגשות באופן פעיל לנתוני מיקום כשאתה משתמש באפליקציה בנייד שלך. זה לא סוד וייתכן שהאפליקציה לא יכולה לתפקד אלא אם יש לה מידע זה. האפליקציה ממשיכה להשתמש גם במיקום שלך כשהוא כבר לא פועל או ברקע. זה מאפשר לו תמיד להראות לך את המיקום המעודכן שלך ולעזור לך לנווט אם אתה משתמש בו להוראות. החלק המעצבן היחיד הוא שגם אם לעולם לא תיגש לאפליקציה, היא עדיין יודעת מתי ביקרת במקום. זה ישלח לך התראות להוסיף מיקומים אלה להיסטוריה שלך ו'שלם את ציר הזמן שלך '.

מפות Google מגלה שביקרת במקום כשאתה נוסע ממקום אחד למקום אחר, עצור עצירה ממושכת ומשאיר את המיקום האמור. זה פשוט מספיק כדי להבין ומכיוון שיש לו נתוני מיקום מדויקים, הוא יכול גם לומר במדויק מאוד לאן נסעת. מצידו של האפליקציה היא פועלת באופן פעיל, אך אם אתה מעדיף לא לקבל התראות אלה, תצטרך להשבית את היסטוריית המיקום כדי לעשות זאת. הנה איך.

השבת את היסטוריית המיקומים

אתה יכול להשבית את היסטוריית המיקומים מכל דפדפן אינטרנט, אם כי ייתכן שתקדיש זמן טוב יותר לכך אם תעשה זאת משולחן העבודה שלך. בקרו ב- Lהגדרות היסטוריית מצב עבור חשבון Google שלך ​​בקישור זה. היכנס לחשבון Google שלך ​​ואז כבה את היסטוריית המיקומים.

תראה בקשה לשאול אם אתה באמת רוצה לכבות את היסטוריית המיקומים ואת מה אתה עומד לאבד אם תבחר להשבית אותה. למעשה תפסיק לראות המלצות מבוססות-מיקום אשר, תלוי באיזו תדירות קיבלת אותן וכמה שימושיות הן עבורך, עשויות להיות טרייד שאתה צריך לעשות.

ההגדרה מיושמת בכל המכשירים שלך ובכל היישומים המשתמשים באותו חשבון Google.

Google אינה משתפת אף אחד עם היסטוריית המיקומים הזו. זה אומר לך כל כך בשורת האישור שתקבל כשאתה מבטל את היסטוריית המיקומים, אך עדיין יש בו הרבה מידע, למעשה, כל פיסת מידע על המיקום בשבילך. אתה לא צריך אפילו לבצע צ'ק-אין למיקום כדי שהאפליקציה תדע שהיית שם. זה לא הולך להעלם כשאתה מכבה את היסטוריית המיקומים, אך גוגל לא תוכל לרשום אותה.

אם אתה מוצא את ההמלצות מועילות, או שיש לך סיבות משלך להמשך היסטוריית המיקומים, תצטרך להשלים עם ההתראות המבקשות ממך להוסיף מיקומים שבהם ביקרת אליך ציר זמן. אולי תרצה לבדוק איך אתה יכול מחק מעת לעת את נתוני חשבון Google.

watch instagram story